De tapijtspecialist van Vaals

Oosterse en Perzische tapijten worden al eeuwenlang met de hand vervaardigd in landen als Iran, Pakistan, India, Nepal, Tibet, China, Marokko en Turkije. Niet alleen in deze landen, maar ook hierbuiten worden de kleden ook wel gezien als kunstvorm. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de ontwikkeling van de kleden is hoogwaardig schapenwol, kamelenwol en katoen. Voor het knopen van de tapijten wordt zijde als draad gebruikt.


Omdat de Perzische tapijten in verschillende steden en diverse tijdsperioden worden vervaardigd, zijn er telkens andere patronen en materialen gebruikt waardoor ze altijd een mooie afspiegeling zijn van de tijdsgeest waarin ze zijn gemaakt.


Voor onze dynamische tapijtenhandel Maison d'Iran in Vaals kopen wij alleen de meest kwalitatief hoogstaande en authentieke tapijten voor u in en beschikken we over een ruime collectie van traditionele Kelim tapijten, moderne tapijten en Ziegler vloerkleden. Daarom is er bij Maison d'Iran voor ieder interieur en iedere smaak een geschikt kleed te vinden.

Contacten
  • Perzisch tapijt met rood, blauw en wit
  • Oosters tapijt met blauwe en wit

De juiste verzorging voor uw tapijt

Bij Maison d'Iran kunt u naast het kopen van een nieuw Perzisch tapijt, ook terecht voor het inruilen en taxeren van uw reeds aangeschafte tapijt en het reinigen van uw tapijt zodat het er weer uitziet als nieuw.

Indien u gebruikmaakt van onze tapijtreinigingsservice kunnen wij het tapijt op locatie komen ophalen. Dit scheelt u een hoop sleepwerk en wij zorgen ervoor dat het tapijt snel verzonden en opgehaald kan worden. Ook brengen wij uw schoongemaakte tapijt weer netjes terug.

Bent u benieuwd naar ons bedrijf, het assortiment aan Perzische tapijten en naar onze services op het gebied van tapijtreiniging? Neem telefonisch contact met ons op, kom langs in de winkel of vul het contactformulier op de volgende pagina in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Perzisch tapijt in de kleuren rood en wit
  • Perzisch tapijt met rood en blauw